Szolgáltatások

Mindenkinek szeretnék az egyéni igényeinek és állapotának megfelelő kezelést nyújtani. Az eddigi és elkövetkező tanulmányaim felhasználásából folyamatosan jön létre az a módszer, amely tartalmaz masszázs elemeket, akupresszúrás pontokat, nyújtásokat, átmozgatásokat, igény szerint külön tornagyakorlatokat is, amelyek összessége a hozzám látogatók egészségét szolgálja javítani.

Masszázsfajták:

Talpmasszázs kezelésnél a frissítő talpmasszázs tanfolyam keretein belül elsajátított pontkezelést alkalmazom, kiegészítve az ízületek átmozgatásával, egy-egy pont érzékenysége esetén, több alkalom is szükségszerű lehet, hogy a vendég egészségmegítélése javuljon.

Hátmasszázs során több technikát alkalmazok, főleg a testalkatnak megfelelően, illetve a kívánt testtáj kezelésétől függően. A gyógymasszőr képzésből a lehető legtöbb elemet átemelve, a thai masszázs energiavonalak mentén történő kezeléstechnikáját is figyelembe véve végzem a munkámat. Hatásos, stresszoldó pontok kezelését szoktam ajánlani, illetve a gerinc menti izmok általános erősítését, ahol igényelt azok lazítását egy-egy kezelés alkalmával.

Fejmasszázs kezelés alkalmával a thai masszázs és gyógymasszázs tanfolyamokon tanult pontok mellett, az indiai fejmasszázstechnikák tanulmányozása után vett pontokat is alkalmazom, valamint több esetben is ha úgy látom, hogy igény van rá a Do-in önmasszázs elemeit is átadom a hozzám érkező vendégeknek.

Teljes testmasszázsnál a talptól kezdve egészen a fejig minden főbb izomcsoportot átdolgozok, az általános kondíció javítása érdekében és a testi, szellemi jóllét érzését próbálom elérni minden vendégemnél. Itt a testrészek kimozgatását is elvégzem, abban az esetben, ha indokolt a vendég egyéni igényeinek megfelelően.

Tradicionális Thai masszázst végzek, melynek kötött sorrendisége van és annyiban különbözik még a többi masszázsformától, hogy egy a földre helyezett szivacson történik, ruhában, minden kenőanyagtól mentesen a kezelés. A thai masszázs a test meridián rendszerét hivatott kezelni, tehát itt nem az izomcsoportok erősítése, illetve lazítása a cél, hanem az energiakeringés harmonizálása. Az öngyógyító folyamatok beindítása történik a pontok és a főbb vonalak mentén haladó kezeléssel.

Edzésterv írás, igény szerint edzések tartása.

Edzésterv

Ft/alkalom

Első megbeszélés

Személyi edzés

3500

2 hetes terv

nem elérhető

4 hetes terv

nem elérhető

Masszázsaim a következők.

Masszázsfajták

Ft/alkalom

Talp        (30perc)

4000

Hát         (30perc)

4000

Fej-nyak  (25perc)

3500

Teljes test  (1óra)

7000

Thai    (1ó10perc)

10000

3 Responses to “Szolgáltatások

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!