Köpöly, Testgyertya, Moxa

Népi gyógymódok, melyeket újra és újra fel kell fedeznünk, meg kell tanulnunk. Mert különben elvesznek és nem élvezhetjük jótékony hatásukat!

Itt is erről van szó, a Köpölyt befőttesüveg vagy kerámia váza adta, mára már szilikonból készült verziói is vannak, fizikai hatása, hogy kiszívja a levegőt a test és a harang közül így vákuum keletkezik, mellyel kezelhetjük az adott területet, hatásosan lazítja az izomcsoportot, kinyithatjuk a pórusokat, különböző hatóanyagokat juttathatunk a szervezetbe (illóolaj, gyógyfű), a lokális zsírsejtekben tárolt zsír mennyiségét is csökkenthet!

A Testgyertya, egy természetes anyagokból készült üreges henger, amit alul egy gézlappal választunk el a testtől. A felszálló meleg légoszlop következtében, szívóhatás jön létre, mellyel a testünk egy adott területéről méreganyagokat, salakanyagokat tudunk kihúzni. A gyertya melege kellemesen ellazítja az adott területet, körülbelül egy ököl nagyságon. Illetve itt is illóanyagokkal tudjuk fokozni a kívánt hatást (levendula, eukaliptusz,kamilla).

A Moxa nem más, mint préselt fekete üröm rúd, amit ha meggyújtunk izzani kezd, s ez az izzás egy infrasugárzó hőt bocsájt ki, amellyel mélyebben tudunk kezelni, beállt váll, letapadt izmok, megelőzésként sportolóknál hasznos.  Valamint a füstje, nyugtató hatású,amely segít a kezelés eredményességének növelésében.

ÁRAIM:

  • Köpölyözés (20perc)               2500 Ft
  • Testgyertya égetés (15perc)    1500 Ft
  • Moxa égetés (5-10perc)           1000 Ft
  • Mindhárom együtt:                  4000 Ft

 

wave-110782_640

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!